Over ons,

The Readshop Express opende in augustus 2012 zijn deuren, inmiddels bestaan we eind 2022 tien jaar dus! 
Wij gaven in 2012 een geheel nieuwe draai aan deze formule die al even bestond op de Biezenkamp.
De eigenaar van de oude winkel, daar waar nu Domino's pizza's zich bevindt veel leusdenaren weten dat nog,  staakte zijn werkzaamheden volledig. Dit zou betekenen dat een winkel zoals deze verdwijnen zou van de Biezenkamp. 
Dit zagen wij als een enorme uitdaging en we hebben derhalve een spiksplinternieuwe winkel, in het nog in ontwikkeling zijnde winkelcentrum de Biezenkamp, neergezet.

Tim en Francis, voorheen altijd werkzaam geweest in de detailhandel, gaven hiermee ook hun eigen toekomst een bijzondere wending. Begonnen met 1 medewerkster, Bleek al gauw dat er meer mankracht noodzakelijk was. Het bedrijf vervulde gelijk al een sociale functie in het winkelcentrum. We mogen ons gelukkig prijzen met een vrij constante groep medewerkers om ons heen.

In 2018 kwam er zelfs een tweede winkel bij! De Leusderweg in Amersfoort. Geheel verbouwd en een volledig nieuwe winkel stond er al snel. Tevens is het visitekaartje daar flink aangepast aan deze tijd! Een heel andere winkel dan die in Leusden, ongeveer de helft kleiner maar zeker niet minder gezellig en leuk!

Het runnen van een boek- en kantoor handel vinden wij het leukste wat er is. Wij allemaal houden van dit vak. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! U kunt bij ons altijd binnenlopen om even rond te kijken of te snuffelen naar nieuwe zaken. Ook ons cadeau-assortiment wisselt regelmatig.

Kortom, u bent van harte welkom in één van onze winkels! 

Tim en Francis van Voorst
The Readshop Express Leusden en Amersfoort